Το νέο VW Ameo sedan για την Ινδία

Σχετικά άρθρα

volkswagen ameo (2)

H Volkswagen θα παρουσιάσει στις 3 του Φλεβάρη ένα νέο sedan μοντέλο για την αγορά της Ινδίας. Το ονομάζει Ameo και ήδη έχει κυκλοφορήσει μια φωτογραφία του μοντέλου που το δείχνει χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

volkswagen ameo (3)

Το Ameo sedan θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα Polo και Vento, θα κατασκευάζεται στο τοπικό εργοστάσιο της VW στη πόλη Chakan και κίνηση θα παίρνει από έναν 1.500αρη τετρακύλινδρο κινητήρα TDI απόδοσης 90 ίππων με 230 Nm ροπής που συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης θα υπάρχει και ένας 1.200αρης τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης απόδοσης 75 ίππων με 110 Nm ροπής, όπως και ένας 1.200αρης turbo που θα συνδυάζεται με 7-άρι DSG κιβώτιο.

volkswagen ameo (1)

Θα προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού Trendline, Comfortline και Highline και ανάμεσα στον εξοπλισμό του υπάρχει κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, κλιματισμό, κεντρικό υποβραχιόνιο και συνδεσιμότητα MirrorLink. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες και θα τεθεί απέναντι από τα Honda Amaze, Tata Zest, Hyundai Xcent, Ford Figo Aspire και Maruti Suzuki Swift Dzire.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...