Η Honda παρουσίασε το Odyssey hybrid στην Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

2016-honda-odyssey-hybrid-jdm (17)

Η Honda στην έκθεση του Τόκιο παρουσίασε το Odyssey Hybrid και σήμερα ξεκίνησαν οι πωλήσεις του, αποκλειστικά στην Ιαπωνική αγορά. Η υβριδική έκδοση του μεγάλου πολυμορφικού δεν διαφέρει οπτικά καθόλου με σχέση με τη συμβατική έκδοση και διαθέτει το ανανεωμένο Sport Hybrid i-MMD powertrain που προσφέρει “εξαιρετικές περιβαλλοντικές επιδόσεις και ισχυρή επιτάχυνση.

Print

Αυτό αποτελείται από ένα 2-λιτρο τετρακύλινδρο DOHC i-VTEC κινητήρα εσωτερικής καύσης και έναν ηλεκτροκινητήρα, που μαζί με το σύστημα IPU (Intelligent Power Unit) της μπαταρίας, που τοποθετείται για πρώτη φορά, και το Power Control Unit κάτω από τα μπροστά καθίσματα, με το υβριδικό Odyssey να καταναλώνει 50% λιγότερο καύσιμο. Πιο συγκεκριμένα, η Honda ανακοινώνει ότι χρειάζεται μόλις 3,8 λίτρα/100 χλμ.

2016-honda-odyssey-hybrid-jdm (22)

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι περίπου 23% μικρότερος και ελαφρύτερος σε σχέση με το παρελθόν, ενώ αποδίδει περισσότερη ισχύ και ροπή, με την ενέργεια να αποθηκεύεται σε μπαταρίες ιόντων λιθίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...