Δε θέλει ρόλο στη Formula 1 ο Prost

Σχετικά άρθρα

Alain Prost

Το όνομα Lotus δεν υπάρχει στη Formula 1, καθώς η Renault εξαγόρασε τη βρετανική ομάδα για μόλις £1 -μαζί με όλα της τα χρέη-, και πλέον η γαλλική εταιρεία επιστρέφει στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα ως ομάδα και όχι απλώς ως κατασκευαστής κινητήρων. Οι Γάλλοι βρέθηκαν ένα βήμα πριν από την ολοκληρωτική τους αποχώρηση, ωστόσο το αφεντικό της εταιρείας, Carlos Ghosn, πήρε την τελική απόφαση.

Στην απόφαση αυτή, αρκετά σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα λόγια του Alain Prost, ο οποίος είναι πρεσβευτής του ονόματος της εταιρείας. Ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει ως κύρια ασχολία τη Formula E, και είναι πολύ ικανοποιημένος, έτσι ξεκαθαρίζει πως δε θέλει να έχει κάποιο ρόλο στη Formula 1, διότι αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στη διοίκηση της ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι έχω αποφασίσει πως δε θέλω να συμμετάσχω στη Formula 1. Δεν έχει νόημα για ‘μένα, καθώς έχω πολλά να κάνω στη Formula E, κάτι που απολαμβάνω και πιστεύω σε αυτό. Είναι επίσης στρατηγικό θέμα για τη Renault, επειδή θέλουν να είναι στη Formula E για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, και νομίζω πως είναι καλό για το μέλλον.

Θα παραμείνω ως πρεσβευτής της φίρμας,, έτσι έχει νόημα για ‘μένα, επειδή δεν μπορείς να κάνει λίγο από το ένα και λίγο από το άλλο, διότι θα μπορούσε να δημιουργήσει σύγχυση στη διαχείριση της ομάδας για τη Formula 1. Προτιμώ να είμαι στη Formula E και να έχω ρόλο πρεσβευτή. Είμαι χαρούμενος με αυτό.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...