Nissan Maxima SR Midnight Edition

Σχετικά άρθρα

Nissan Maxima SR Midnight Edition (2)

Η Nissan παρουσίασε την έκδοση Midnight Edition για το Maxima SR. Διαθέτει μαύρο μπροστά spoiler, μαύρο διαχύτη, μαύρες ζάντες 19″, LED φωτιστικά σώματα, σπορ ανάρτηση, νέους προφυλακτήρες και προσφέρεται σε πέντε εξωτερικά χρώματα (Brilliant Silver, Coulis Red, Deep Blue Pearl, Pearl White και Super Black). Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, Alcantara τιμόνι, αλουμινένια πεντάλς και κλιματιζόμενα μπροστά καθίσματα.

Κίνηση παίρνει από τον V6 3,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 300 ίππων που συνδυάζεται με ένα Xtronic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η έκδοση κοστίζει 1.195 δολάρια επιπλέον, με την Nissan να λέει πως ο πρόσθετος εξοπλισμός του αυτοκινήτου κοστίζει από μόνος του 2.195 δολάρια.

Στις σχετικές η Nissan ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει να κατασκευάζει αυτοκίνητά της στην Μιανμάρ από τα τέλη του 2016. Το νέο εργοστάσιο θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την εταιρία Tan Chong Motor Group, θα απασχολεί 300 υπαλλήλους και θα έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 10.000 αυτοκινήτων. Εκεί η Nissan θα κατασκευάζει το Sunny που θα πωλείται στην τοπική αγορά. Μέχρι το εργοστάσιο να ξεκινήσει την λειτουργία του, η Tan Chong θα κατασκευάζει στο δικό της εργοστάσιο το Sunny.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...