Aston Martin DB11. Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της

Σχετικά άρθρα

2016_Aston_Martin_DB11_01

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας εποχής της Aston Martin, που ξεκινάει με την DB11 και την παρουσίαση της στην έκθεση της Γενεύης. Μέχρι τότε, διέρρευσαν τέσσερις επίσημες φωτοργαφίες του μοντέλου, οι οποίες επιβεβαιώνουν αυτές που είχαμε δει τις προηγούμενες εβδομάδες.

2016_Aston_Martin_DB11_04

Ο σχεδιασμός της είναι εξελικτικός και επηρεάζεται από την DB10 του James Bond. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη εταιρική μάσκα, χωρίς διαφέρει σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν, ενώ διαθέτει LED φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος, διακρίνεται μια μικρή αεροτομή, με τον σχεδιασμό του να έχει fastback χαρακτηριστικά και έντονες ακμές.  Καπό από το καπό βρίσκεται ο νέος V12 5,2-λίτρων twin-turbo κινητήρας απόδοσης κοντά στα 600 άλογα, που έχει αναπτύξει μόνη της η Aston Martin.

2016_Aston_Martin_DB11_03

Το βρετανικό σπορ μοντέλο θα κατασκευάζεται πάνω στη νέα VH αλουμινένια πλατφόρμα της Aston Martin. Τα ηλεκτρονικά θα προέρχονται από την AMG, με την Aston Martin να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση, στον ήχο, αλλά και στη μείωση του βάρους. Γι’αυτό, η DB11 κάνει χρήση ελαφριών σύνθετων υλικών, με την κίνηση φυσικά να μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων (πιθανώς 7 ή 8 σχέσεων).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...