Επίσημο: Sauber C35

Σχετικά άρθρα

Sauber_C35_02

H ομάδα της Sauber στο πρώτο 4-ήμερο δοκιμών στη Βαρκελώνη έτρεξε με το περσινό μονοθέσιο (C34), καθώς η ελβετική ομάδα μένοντας πιστή στον αρχικό της προγραμματισμό, έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου (C35) σήμερα, πατώντας για πρώτη φορά πίστα στη 1 Μαρτίου και στο δεύτερο τεστ.

Η ομάδα με έδρα το Hinwil είναι αρκετά αισιόδοξη εν όψει του 2016, με την επί κεφαλής της Sauber, Monisha Kaltenborn, μας έχει προϊδεάσει για ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο, με καλύτερη αεροδυναμική, κάτι που είχε επισημάνει και ο Felipe Nasr. Η ελβετική ομάδα τερμάτισε πέρσι πάνω από τη McLaren, αλλά βέβαια η σεζόν της βρετανικής ομάδας ήταν παραπάνω από κάκιστη, με την Kaltenborn να δηλώνει:

Θέλουμε να έχουμε καθαρή βελτίωση. Προφανώς, υπάρχει μια συγκεκριμένη θέση που θα θέλαμε να πετύχουμε. Αλλά για αρχή, είναι σημαντικό να εδραιωθούμε στη μέση του grid. Μόνο τότε θα επικεντρθούμε σε ξεχωριστές θέσεις.

Sauber_C35_01

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Mark Smith, τόνισε ότι το φετινό μονοθέσιο είναι μια πολύ καλή εξέλιξη του περσινού, τονίζοντας:

Για την εξέλιξη της Sauber C35-Ferrari, αλλάξαμε λίγο τη φιλοσοφία στο πως εξελίσσουμε το αυτοκίνητο αεροδυναμικά. Ακούγεται λίγο, αλλά η επίπτωησ στην ανάπτυξη του αυτοκινήτου είναι σημαντική. Όταν κοιτάζετε την Sauber C35, είναι μια εξέλιξη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...