Έκθεση Γενεύης 2016: Citroen E-Mehari Styled By Courreges concept

Σχετικά άρθρα

AD8T4647(1)

Στο περίπτερο της Citroen βρίσκεται και το E-Mehari Styled By Courreges Concept, το πρωτότυπο που γεννήθηκε από τη συνεργασία της Citroën με τον δημοφιλή γαλλικό οίκο μόδας. Το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο cabriolet βασίζεται στο E-Mehari και περιγράφεται ως ένα διασκέδαστικό, σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο. Είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα, έχοντας πορτοκαλί λεπτομέρειες τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, εκεί όπου η γαλλική εταιρία έχει τοποθετήσει λευκές δερμάτινες επενδύσεις, μονάκτινο τιμόνι και πορτοκαλί διακοσμητικά.

AD8T4665

Υπάρχει μια αποκλειστική σειρά αποσκευών για το πρωτότυπο και κίνηση παίρνει από τον ηλεκτροκινητήρα του μοντέλου παραγωγής, απόδοσης 68 ίππων. Αυτός συνδυάζεται με μια μπαταρία 30 kWh, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να πιάσει τελική ταχύτητα 110 χλμ/ώρα, έχοντας αυτονομία 200 χλμ. Η μπαταρία φορτίζεται με οικιακό ρεύμα έντασης 16A σε 8 ώρες ή σε 13 ώρες με πρίζα 10A.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...