Raikkonen: Οι βλάβες στις δοκιμές δεν μου προκαλούν ανησυχία

Σχετικά άρθρα

TEST PRE CAMPIONATO F1/2016 - T2 - BARCELLONA (SPAGNA)

Ο Φινλανδός οδηγός συνεχίζει να μαγνητίζει τα προβλήματα, αφού στις 2 από τις 3 μέρες που βρέθηκε στο κόκπιτ της SF16-H ταλαιπωρήθηκε από αστοχία της αντλίας βενζίνης, αλλά και του κιβωτίου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μειωμένα χιλιόμετρα χιλιόμετρα δοκιμών, κάτι που δεν φαίνεται να τον ανησυχεί ιδιαίτερα για την συνέχεια.

Προφανώς, θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη (η αξιοπιστία) σε αυτό το σημείο, αλλά βρισκόμαστε σε δοκιμές και ο σκοπός των δοκιμών είναι να δοκιμάζουμε πράγματα. Αν κάτι σπάσει και έχουμε ένα θέμα, μπορούμε να το διορθώσουμε, έχουμε ακόμη περιθώριο.

Κάθε χρόνο είναι η ίδια ιστορία, τουλάχιστον όσο μπορώ να θυμηθώ από το παρελθόν. Πιέζεις, πιέζεις, πιέζεις και στη συνέχεια, αν έχεις κάποιο ζήτημα, σχεδιάζεις να το διορθώσεις. Οπότε, (ρωτάτε αν) είμαι ανήσυχος; Όχι, δεν θα το έλεγα.

Προβλήματα αντιμετώπισε και η ομάδα της Haas, στο σύστημα ελέγχου του κινητήρα και το σύστημα τροφοδοσίας. Μάλιστα ο επικεφαλής, Gunther Steiner, θεωρεί απίθανο, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει, την περίπτωση αυτά να συνδέονται με το power unit της Ferrari.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως η στενή σχέση των ομάδων θα επεκταθεί και στο έμψυχο υλικό, αφού ο νέος οδηγός εξέλιξης της Scuderia, Charles Leclerc, θα αναλάβει τον ίδιο ρόλο και στην Αμερικανική ομάδα. Ο Leclerc είναι 18 ετών και στην πρώτη του χρονιά στην F3, το 2015, σημείωσε 4 νίκες. Φέτος, θα αγωνιστεί στο GP3, με την ομάδα της ART Grand Prix.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr