GP Αυστραλίας 2016: Οι επιλογές ελαστικών των οδηγών

Σχετικά άρθρα

Pirelli

Ανάμεσα στις αλλαγές που θα δούμε τη φετινή σεζόν, είναι αυτές στα ελαστικά. Όπως έχεις διαβάσει αναλυτικά, πλέον η Pirelli θα ορίζει τα τρία από τα 13 διαθέσιμα σετ ελαστικών, με τα υπόλοιπα 10 να επιλέγονται από τις ομάδες, οι οποίες έχουν το δικαίωμα για διαφορετικές επιλογές ανάμεσα στους οδηγούς τους.

Τα 10 αυτά σετ παραμένουν μυστικά μέχρι δύο εβδομάδες πριν από κάθε Grand Prix, έτσι σήμερα ο ιταλός κατασκευαστής γνωστοποίησε τις επιλογές όλων των οδηγών. Οι επιλογές είναι αρκετά αναμενόμενες, ωστόσο αυτό που βλέπουμε είναι ότι η Mercedes, η Sauber και η Haas είναι οι τρεις από τις 11 ομάδες που έχουν διαφορετικές επιλογές ανάμεσα στους οδηγούς τους.

Ο Lewis Hamilton έχει ένα επιπλέον σετ μαλακής γόμας σε σχέση με τον Nico Rosberg, η οποίος έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ακριβώς τα ίδια ελαστικά με τους οδηγούς της Ferrari. Η Williams εμφανίζεται αρκετά επιθετική, καθώς διάλεξε 7 σετ πολύ μαλακής γόμας για τους Valtteri Bottas και Felipe Massa, μαζί με 5 σετ μαλακής γόμας και μόλις ενός σετ μέσης γόμας, η οποία έχει οριστεί από την Pirelli, με τη McLaren να ακολουθεί την ίδια ακριβώς τακτική.

Στη συνέχεια μπορείς να δεις αναλυτικά όλες τις επιλογές:

2016 Australian GP Pirelli Tyres (Custom)Κλικ για μεγέθυνση

ΠηγήPirelli

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...