Η JE Design ήδη ετοιμάζει ένα Audi SQ7 με 520+ άλογα

Σχετικά άρθρα

Audi Q7 by JE Design 1

Η JE Design παρουσίασε το βελτιωτικό της πρόγραμμα για το Audi Q7 και ανακοίνωσε τα σχέδια της για το άμεσο μέλλον και ειδικότερα για το κορυφαίο της γκάμας, SQ7 που μόλις πριν από λίγο καιρό παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης.

Όσον αφορά τα “απλά” Audi Q7, ο βελτιωτικός οίκος προσφέρει ένα πλήρες bodykit που αποτελείται από νέο κάτω μέρος στον εμπρός προφυλακτήρα, φαρδύτερα φτερά, νέα side skirts, αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και νέο κάτω μέρος στον πίσω προφυλακτήρα. Ολόκληρο το bodykit, κοστίζει €7.557 ενώ αν ο υποψήφιος αγοραστής επιθυμεί και τις ζάντες ελαφρού κράματος 22 ιντσών που ντύνονται με ελαστικά 295/30, θα πρέπει να αποχωριστεί €4.390 επιπλέον.

Audi Q7 by JE Design 10

Η JE Design, προσφέρει όμως και ένα πακέτο αύξησης της ιπποδύναμης του τρίλιτρου turbodiesel. Σε εργοστασιακή μορφή, ο κινητήρας αποδίδει 272 άλογα και 600 Nm ροπής, όμως ο βελτιωτής κατάφερε να του αποσπάσει 54 άλογα και 85 Nm ροπής επιπλέον. Το πακέτο αυτό κοστίζει €1.999 και συνοδεύεται από διετή εγγύηση για τον κινητήρα, το κιβώτιο και την υπόλοιπη μετάδοση.

Στα σκαριά όμως υπάρχει και ένα πακέτο για το SQ7. Ενώ τα 435 άλογα και τα 900 Nm ροπής που αποδίδει ο νέος, 4-λιτρος V8 TDI δεν θεωρούνται λίγα, η JE Design ισχυρίζεται ότι μπορεί να αυξήσει την ιπποδύναμη στα 522 άλογα! Δυστυχώς, δεν έχουμε πληροφόρηση ούτε για την ροπή, ούτε για τις επιδόσεις του θηρίου αν και θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι είναι και τα δύο βελτιωμένα.

ΠηγήJE Design

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...