Το νέο Citroen C3 θα διαθέτει “Airbumbs”

Σχετικά άρθρα

Test-Drive-Citroen-C4-Cactus-26

Περιμένουμε το νέο Citroen C3 να παρουσιαστεί εντός του 2016 –η έκθεση του Παρισιού θα ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία- και σύμφωνα με τον επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της φίρμας, Xavier Peugeot, το νέο μοντέλο θα αντλεί πολλά στοιχεία από το C4 Cactus. Ένα από αυτά τα στοιχεία, θα είναι τα “Airbumps” που προστατεύουν τα πλαϊνά του οχήματος και δίνουν ένα ιδιαίτερο ύφος στο design του αυτοκινήτου. Ωστόσο μην περιμένεις μία απλή “αντιγραφή-επικόλληση”. Όπως δηλώνει ο Peugeot:

Δεν λέω ότι θα κρατήσουμε όλα τα στοιχεία των Airbumps, αλλά υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσεις αυτά τα “υλικά” για να δημιουργήσεις μία συνοχή στο εγγύς μέλλον. Και δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, το εσωτερικό θα “ψηφιοποιηθεί” με μία οθόνη αφής 7’’ που θα αναλάβει τον χειρισμό του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και ένα αμιγώς ψηφιακό ταμπλό. 7 χρόνια συμπληρώνει το C3 στην αγορά και ήρθε η ώρα για ριζική ανανέωση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...