Η Faraday Future δεσμεύτηκε να εξασφαλίσει επαρκή ομόλογα και άλλες χρηματοδοτήσεις

Σχετικά άρθρα

Faraday_01_10

H Faraday Future έχει υποσχεθεί ότι το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει μέχρι 2017, και θα κατασκευάσει στο Las Vegas, και πρόσφατες κινήσεις της δείχνουν ότι θα συνεχίσει την δέσμευση με την περιοχή. Η εταιρία, με έδρα την Καλιφόρνια, έχει πει στην πολιτεία της Νεβάδα ότι θα είναι σε θέση να αγοράσει ομόλογα της ώστε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για το εργοστάσιο της, με τις εργασίες της για αυτό, έκτασης 3.642 στρεμμάτων, να έχουν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο.

Η επένδυση ομολόγων θα ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων, με την Faraday Future να έχει συμφωνήσει να καταθέσουν επιπλέον 13 εκατομμύρια δολάρια. Αυτά τα χρήματα θα πάνε σε λογαριασμό μεσεγγύησης, προκειμένου να υποστηρίξουν την κατασκευή των σιδηροδρομικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων για το εργοστάσιο κόστος 1 δις δολαρίων. Η εταιρεία θα πάρει πίσω τις καταθέσεις της τη στιγμή που χτίσει τουλάχιστον 148 στρέμματα εγκαταστάσεων και αρχίσει να πουλάει αυτοκίνητα.

Να θυμίσω ότι η Faraday Future, στα τέλη του περασμένου χρόνου, κατάφερε να διασφαλίσει κίνητρα ύψους 335 εκατ. δολαρίων από την πολιτεία της Nevada για το παραπάνω εργοστάσιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...