Αποχώρησε ο Τεχνικός Διευθυντής της Sauber, Mark Smith

Σχετικά άρθρα

Mark-Smith-Sauber-F1-Team

Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και έχοντας συμπληρώσει μόλις 8 μήνες στην Ελβετική ομάδα, ο τεχνικός διευθυντής της, Mark Smith, αποχώρησε από το σημαντικό αυτό πόστο για οικογενειακούς λόγους. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, με την λιτή ανακοίνωση της Sauber να αναφέρει τα εξής:

Ο Τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Mark Smith, αποφάσισε να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, για οικογενειακούς λόγους. Έχει ήδη αποχωρήσει από την εταιρεία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Mark για τις προσπάθειές του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Ο Smith κουβαλούσε σημαντική εμπειρία στην Formula 1, έχοντας εργαστεί για λογαριασμό των Jordan (2004-2005), Red Bull (2005-2008), Force India (2010-2011) και Caterham (2011-2014). Το χρονικό σημείο στο οποίο προστέθηκε στην ομάδα, σημαίνει πως δεν πρόλαβε να επηρεάσει σημαντικά τον σχεδιασμό και την εξέλιξη της C35, του νέου μονοθεσίου της Sauber για το 2016.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...