Δημοπρατείται μια εντυπωσιακή BMW 850 CSi

Σχετικά άρθρα

DSC_0138-1

Ένα από τα πιο ποθητά μοντέλα της BMW είναι η κορυφαία έκδοση της Σειράς 8, η 850 CSi όπως ονομάστηκε, που παρουσιάστηκε πριν από σχεδόν 23 χρόνια, και αποτελεί ουσιαστικά την M έκδοση της περίφημης 8-αρας.

Μηχανικά φορούσε έναν V12 5,6-λίτρων κινητήρα που απέδιδε 381 άλογα και 550 Nm ροπής, που στέλνονται στον πίσω άξονα μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Ο διαχρονικός σχεδιασμός της, της προσδίδει απαράμιλλη ομορφιά και παρότι δεν έχει τις καμπύλες άλλων κλασικών όμορφων αυτοκινήτων, αυτές αναπληρώνονται με επιβλητικότητα, εμφανή πολυτέλεια, στυλ και με τα pop up φώτα.

photo-2-23

Μια από αυτές, και πιο συγκεκριμένα η 19η από τις 225, και μια από τις 9 κόκκινες (Hellrot Red) που κυκλοφόρησαν στην αμερικάνικη αγορά, έχει διανύσει 56.400 χλμ. και βρίσκεται σε ηλεκτρονική δημοπρασία, η οποία λήγει σε 4 ημέρες. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ψηλότερο bid είναι 35.000 δολάρια, με το αυτοκίνητο να διαθέτει αναβαθμισμένες αναρτήσεις και νέα εξάτμιση από την Racing Dynamics και 19άρες ζάντες της Axis, με ελαστικά 245/35 εμπρός και 285/30 πίσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...