Τη Ferrari πιστεύει ότι θα φτάσει η Red Bull μέσα στη χρονιά

Σχετικά άρθρα

Red Bull Racing

Αρκετά καλά ξεκίνησε η Red Bull τη φετινή σεζόν, πάντα λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση των ομάδων και το πού βρισκόταν πέρυσι. Ο Daniel Ricciardo πήρε την τέταρτη θέση, 15 δευτερόλεπτα μακριά από τον τρίτο Sebastian Vettel και 34 δευτερόλεπτα μακριά από τον πέμπτο Felipe Massa. Η αυστριακή ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς κάτω από τη Williams, καθώς η βρετανική ομάδα είδε δύο οδηγούς να τερματίζουν εντός 10άδα, αντίθετα με την RBR, η οποία είδε τον Daniil Kvyat να μην ξεκινά ποτέ τον αγώνα.

Πριν από την έναρξη της σεζόν, ο Ricciardo έκανε συγκρίσεις ακόμα και με τη Mercedes, πιστεύοντας ότι στο δεύτερο μισό η ομάδα του θα είναι τόσο βελτιωμένη που θα μπορέσει να απειλήσει ακόμα και τους Πρωταθλητές. Οι δηλώσεις του αφεντικού του, Christian Horner, κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, με τον Βρετανό να υποστηρίζει πως το σασί της RB12 είναι εξαιρετικό και πως ο ρυθμός τους στην Αυστραλίας σε σχέση με τη Ferrari δεν ήταν σημαντικά χειρότερος.

Christian Horner

Η Ferrari δεν είναι πολύ μπροστά μας, γι’ αυτό και, αν κρατήσουμε τα κεφάλια κάτω και συνεχίσουμε να δουλεύουμε, δεν είναι ανέφικτο να τους φτάσουμε στο δεύτερο μισό. Το σασί λειτουργεί πολύ καλά και η φθορά στα ελαστικά ήταν πολύ καλή. Τα stint μας ήταν τόσο μεγάλα όσο των καλύτερων και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Όταν ο Ricciardo είχε καθαρό δρόμο μπροστά του και φορούσε τα ίδια ελαστικά, έκανε τους ίδιους χρόνους με τον Seb. Έτσι, υπάρχουν ενθαρρυντικά γεγονότα. Ακολουθήσαμε τη σωστή στρατηγική και κάναμε καλά pit stops, συνεπώς ήταν μια πολύ καλή απόδοση.

Σε αυτή την πίστα, σίγουρα είχαμε το τρίτο καλύτερο μονοθέσιο, ειδικά στον αγώνα. Δεν ήταν εκεί που θέλαμε, προφανώς θέλουμε να επικεντρωθούμε στην πρόοδο. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου έχουν συνεχιστεί από πέρυσι και είναι εξελιγμένα, κι έχουμε ένα πολύ καλό προϊόν για να δουλέψουμε.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...