Σπορ αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Σχετικά άρθρα

[nextpage title=”Εισαγωγή” ]

r8-manual-gear-box

Με τα χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων να γίνονται όλο και πιο σπάνια στα γνήσια σπορ αυτοκίνητα, κάποια μοντέλα πάνε κόντρα στην τάση της εποχής των αυτόματων κιβωτίων και οι εταιρίες τα προσφέρουν στην αγορά και με μηχανικά κιβώτια.

[/nextpage]

[nextpage title=”V8 Vantage” ]

2010-aston-martin-v8-vantage-11

Η Aston Martin προσφέρει την V8 Vantage και με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί και στο μοντέλο που θα την αντικαταστήσει.

[/nextpage]

[nextpage title=”BMW M2″ ] bmw-m2-manual-6

H BMW M2 για πολλούς είναι το M μοντέλο που θα ήθελαν να έχουν στο γκαράζ τους. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει το γεγονός πως είναι διαθέσιμο και με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

[/nextpage]

[nextpage title=”BMW M3/M4″ ]

bmw m4 manual

Όπως η M2, έτσι και οι M3/Μ4 προσφέρεται με μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο, για εκείνους που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο τους.

[/nextpage]

[nextpage title=”Corvette” ]

2015-chevrolet-corvette-stingray-sports-car-mo-interior-980x476-02

Και όμως δεν είναι ανέκδοτο. Ένας Αμερικάνικος με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, που συνδυάζεται άψογα με το καλό σύστημα διεύθυνσης της Chevrolet Corvette Stingray.

[/nextpage]

[nextpage title=”Mustang” ]

2015-Ford-Mustang-Ecoboost-manual-gear-shifter

Ακόμη μια αμερικάνικη δημιουργία είναι διαθέσιμη με μηχανικό κιβώτιο, με την Ford να προσφέρει την Mustang και με χειροκίνητο κιβώτιο.

[/nextpage]

[nextpage title=”Donkervoort D8″ ]

Donkervoort D8

H Donkervoort παραμένει πιστή στα ιδανικά της και προσφέρει το D8 με χειροκίνητες αλλαγές.

[/nextpage]

[nextpage title=”Aero Coupe” ]

morgan-aero-supersports

Καθαρό, εκκεντρικό, βρετανικό σπορ αυτοκίνητο το Morgan Aero Coupe με μηχανικό κιβώτιο. Η επιτομή ορισμένων σε ότι αφορά τα σπορ διαφορετικά μοντέλα.

[/nextpage]

[nextpage title=”Jaguar F-Type” ]

jaguar-f-type-awd-a-92A

Τρίτη βρετανική δημιουργία, πιο σύγχρονη αυτή τη φορά. Η πανέμορφη Jaguar F-Type στην έκδοση με τον V6 κινητήρα προσφέρεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει στον V8 κινητήρα.

[/nextpage]

[nextpage title=”Lotus Exige” ]

Lotus Exige

Τέταρτο βρετανικό μοντέλο. Η Lotus Exige. Η απλότητα και το μειωμένο βάρος της συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

[/nextpage]

[nextpage title=”Nissan 370Z” ]

370z

Δεν θα μπορούσαν οι Ιάπωνες να απουσιάζουν από τη λίστα, με την Nissan να προσφέρει στο 370Ζ ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

[/nextpage]

[nextpage title=”Mazda MX-5″ ]

Mazda MX-5 2015 (69)

Μικρό roadster με απίστευτη οδική συμπεριφορά. Δεν θα μπορούσε να μην συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Ένας από τους λόγους που όλοι λατρεύουμε το Mazda MX-5 είναι και το χειροκίνητο κιβώτιο του.

[/nextpage]

[nextpage title=”BRZ/GT86″ ]

Toyota GT86 my2015jpg (3)

Τα Toyobaru μοιράζονται τα πάντα, μέχρι και το 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Σπορ μοντέλα και τα δύο, με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων να τους προσδίδει καθαρή οδηγική απόλαυση.

[/nextpage]

[nextpage title=”Porsche 911″ ]

Porsche-911-R-2

Τα μηχανικά κιβώτια είναι μέρος της ιστορίας της 911, με την γερμανική εταιρία για την τελευταία γενιά της 911 να έχει δημιουργήσει ένα 7-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

[/nextpage]

[nextpage title=”Boxster/Cayman” ]

718 boxster

Εκτός από την μεγάλη αδερφή, και στα μικρότερα σπορ μοντέλα της, στις 718 Boxster και 718 Cayman η Porsche προσφέρει μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων.

Η δική σου επιλογή τι είναι; Χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων;

[/nextpage]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ηλεκτρικά θα κοστίζουν λιγότερο από αυτά με κινητήρες εσωτ. καύσης το 2027, αλλά θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής

Το κόστος κατασκευής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμένει η Ford και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Gartner, μιας αμερικανικής εταιρείας τεχνολογικής...

Η Renault δεν θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

Στις αρχές του 2022 η Renault είχε ανακοινώσει πως έως το 2030 η εταιρία θα μεταμορφωθεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική εταιρία για την αγορά...

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...
Autoblog.gr