Ecclestone: Έχει συμφωνηθεί η τιμή πώλησης της Formula 1

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Australian Grand Prix - Race Day - Melbourne, Australia

Χρόνια εμπλέκεται η CVC Capital με τη Formula 1, όμως ο Bernie Ecclestone δηλώνει εδώ και αρκετό καιρό πως το 35,5% των μετοχών θα πουληθεί κάποια στιγμή, ενώ υποτίθεται πως η στιγμή αυτή δεν ήταν μακριά. Τελικά, οι μέτοχοι αρνούνται να πουλήσουν το ποσοστό τους, παρόλο που υπάρχει ενδιαφέρον, ακόμα και από την Κίνα.

Οι φήμες λένε πως οι δύο άλλοι ενδιαφερόμενοι είναι η RSE Ventures από τις ΗΠΑ και η Qatari Sports Investments από το Κατάρ. Το αφεντικό του αθλήματος δηλώνει τώρα πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει τόσο πολύ με δύο επενδυτές, τόσο που έχει συμφωνηθεί μέχρι και η τιμή. Αυτό που μένει, φυσικά, είναι η επιθυμία των μετόχων και αν αυτοί θέλουν να πουλήσουν το μερίδιό τους.

Νομίζω ότι η CVC θα πάρει μια απόφαση αργά ή γρήγορα. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να αγοράσουν. Βασικά, έχει συμφωνηθεί η τιμή με δύο άτομα. Το θέμα είναι αν η CVC θέλει να πουλήσει ή όχι. Δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί μέχρι κάποιος να αγοράσει και να δεις πώς θα είναι οι ιδιοκτήτες. Πώς είναι δυνατόν να ξέρεις αλλιώς;

Το Las Vegas ήθελε να επιστρέψει στη Formula 1, ωστόσο ο Ecclestone παραδέχεται πως αυτό θα είναι δύσκολο παρόλο που έχει συμβόλαιο, όπως λέει, καθώς οι 21 αγώνες είναι ήδη αρκετοί και δεν προβλέπει κάποια αύξηση στον αριθμό.

Έχουμε 21 αγώνες τώρα. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους, αλλά δε νομίζω ότι θα συμβεί. Είναι αρκετοί. Κάποια άτομα στις ομάδες είναι διαλυμένα. Το Vegas έχει συμβόλαιο. Θα ήταν super.

Για την ώρα, ο Ecclestone δε μας αποκαλύπτει την τιμή. Αυτό θέλει να κάνει η βρετανική εφημερίδα Sun, γράφοντας ότι το ποσό αυτό κυμαίνεται στα £6 δισεκατομμύρια ή αλλιώς €7,67 δισεκατομμύρια.

ΠηγήMotorsport
ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...