Ecclestone: Η πώληση της Formula 1 είναι κοντά

Σχετικά άρθρα

F1

Η πρόθεση της CVC Capital να πουλήσει μέρος του Formula 1 Group δεν έχει βγει τώρα στην επιφάνεια. Η εταιρεία θα ήθελε ακόμα και την Red Bull Racing στο παιχνίδι αυτό, όμως είναι πιο πιθανό οι μετοχές να καταλήξουν στην Qatari Sports Investments ή στην αμερικανική RSE Ventures, οι οποίες ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κομμάτι από την πίτα της Formula 1.

Αυτή που κατέχει τις περισσότερες μετοχές είναι η CVC Capital, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να χάσει το 35,5% των μετοχών από τον Όμιλο της Formula 1. Ο σχεδόν 85χρονος Διευθύνων Σύμβουλος του αθλήματος, Bernie Ecclestone, πιστεύει ότι η πώληση της Formula 1 δε θα αργήσει να ανακοινωθεί, ενώ τονίζει πως είναι τρεις οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για την εξαγορά.

Οι μέτοχοί μας αυτή τη στιγμή είναι σε μία θέση που πρέπει να χάσουν τις μετοχές τους, ένα μέρος ή και όλες· έτσι έχουν τα πράγματα γι’ αυτούς. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα έλεγα ότι υπάρχουν τρεις εταιρείες, και θα ήμουν έκπληκτος αν κάποια από αυτές δεν αγόραζε τις μετοχές σύντομα. Μάλιστα, είναι πιθανό να γίνει φέτος.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...