GP Μπαχρέιν 2016: Πρόλογος

Σχετικά άρθρα

F1 Bahrain

Δύο εβδομάδες μεσολάβησαν από το πρώτο στο δεύτερο Grand Prix της σεζόν. Ο αγώνας στην Αυστραλία μάς έδειξε πως η Ferrari είναι σαφώς πιο κοντά στη Mercedes, φτάνοντας ένα βήμα από τη νίκη, έτσι το Grand Prix στο Μπαχρέιν δημιουργεί προσδοκίες στους οπαδούς του αθλήματος και της Scuderia, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε πως η Mercedes βλέπει ακόμα πιο κοντά την ιταλική ομάδα.

Οι διαθέσιμες γόμες για το 3ήμερο είναι η πολύ μαλακή, η μαλακή και η μέση γόμα. Οι οδηγοί έχουν κάνει τις επιλογές τους, με τις Mercedes και Ferrari να επικεντρώνονται σε πιο μαλακά και πιο σκληρά ελαστικά, αντίστοιχα, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε διαφορετικές στρατηγικές στον αγώνα.

Το Grand Prix του Μπαχρέιν ξεκίνησε να βρίσκεται στο πρόγραμμα από το 2004, με τον Michael Schumacher να παίρνει την πρώτη νίκη στην έρημο. Πέρυσι, ο Lewis Hamilton πήρε την καρώ σημαία, με τον Kimi Raikkonen να τερματίζει 3,3 δευτερόλεπτα πίσω και τον Nico Rosberg να ολοκληρώνει το βάθρο.

https://www.youtube.com/watch?v=vqeb50ocFT8

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...