Να εύχεσαι να μη συναντήσεις τρομαγμένο άλογο στον δρόμο…

Σχετικά άρθρα

Horse Vs Car

Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι. Εσύ μπορεί να είσαι ο καλύτερος οδηγός του κόσμου, μα ένα ενδεχόμενο ατύχημα ίσως έρθει ακόμα κι αν εσύ δεν κάνεις τίποτα λάθος. Την ευθύνη μπορεί να έχει ολοκληρωτικά ο οδηγός του άλλου οχήματος ή ακόμα χειρότερα το… ζώο του!

Τα άλογα ήταν ένα μέσο μεταφοράς που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι πριν από πολλές δεκαετίες, αλλά κάποιοι συνεχίζουν να το κάνουν ακόμα και σήμερα, αφού δεν έχουν πιθανότατα την οικονομική δυνατότητα για να ικανοποιήσουν αλλιώς τις ανάγκες τους. Όταν ένα άλογο τρομάζει, συνήθως αποκτά αλλόκοτη συμπεριφορά, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα, όπως ακριβώς συνέβη τώρα.

Από το video δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν σημειώθηκαν τραυματισμοί, αλλά η λογική λέει πως οι άνθρωποι δεν χτύπησαν σοβαρά, ούτε και το όμορφο ζώο, που απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...