Χάνει το Grand Prix του Μπαχρέιν ο Alonso!

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Από το σφοδρό ατύχημα του Fernando Alonso σημαδεύτηκε το Grand Prix της Αυστραλίας. Ο Ισπανός κατάφερε να βγει πολύ γρήγορα από το μονοθέσιο, χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο οι γιατροί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ήταν υποχρεωμένοι να τον εξετάσουν, ώστε να διαπιστώσουν αν θα πρέπει να τρέξει στον δεύτερο αγώνα της σεζόν. Οι επιπτώσεις από τη σύγκρουση υπάρχουν, μιας και ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει κάταγμα σε ένα πλευρό και αέρα μεταξύ του θώρακα και των πνευμόνων ή όπως λέγεται πνευμοθώρακα.

Κι ενώ σχεδόν όλοι θα περιμέναμε να πάρει το πράσινο φως, τελικά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, προς έκπληξη μας. Ο Ισπανός δε θα αγωνιστεί στο Grand Prix του Μπαχρέιν, όπως ανακοίνωσε επίσημα η McLaren. Αυτό προέκυψε μετά από δύο αξονικές τομογραφίες στο στήθος, με την FIA να αναφέρει ότι δεν υπάρχουν επαρκή σημάδια που να του επιτρέψουν να τρέξει. Νέα εξέταση θα γίνει πριν από το Κινεζικό Grand Prix.

Έχω ένα σπασμένο πλευρό και πονάω λίγο, συνεπώς δεν είναι εύκολο να κοιμηθείς. Θα ήθελε να καθίσω στο μονοθέσιο, να δω πώς θα είναι ο πόνος και να απολαύσω την οδήγηση. Καταλαβαίνεις ότι έτσι είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, κάθε φορά που μπαίνεις στο μονοθέσιο υπάρχει κίνδυνος.

Την περασμένη βδομάδα, ήμουν εντάξει. Την Κυριακή, είχα κάποιον πόνο στο γόνατο, αλλά όχι κάτι σοβαρό, και είχα το ελεύθερο από τους γιατρούς να φύγω από την πίστα. Τη Δευτέρα, πονούσα συνολικά, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Γύρισα πίσω, έφτασα στην Ισπανία και ο πόνος ήταν παρόμοιος ή και λίγο χειρότερος, έτσι έκανα περαιτέρω ελέγχους.

Είχα έναν μικρό πνευμοθώρακα, έτσι με συμβούλεψε ο γιατρός να ξεκουραστώ στο σπίτι και να κάνω τα πάντα για να επανέλθω και να επαναλάβουμε την αξονική τη Δευτέρα, και ο πνευμοθώρακας είχε φύγει, αλλά είχα κάποια κατάγματα στα πλευρά. Είναι επικίνδυνο, λόγω της θέσης στο μονοθέσιο, και υπήρχε κίνδυνος να μετακινηθεί το κάταγμα στον πνεύμονα. Δεν είναι σπασμένο χέρι, αλλά είναι στο στήθος, όπου υπάρχουν κάποια σημαντικά πράγματα.

Μετά από αυτό, η βρετανική ομάδα γνωστοποίησε ότι τη θέση του Ferni στην MP4-31 θα πάρει ο αναπληρωματικός οδηγός Stoffel Vandoorne, περσινός Πρωταθλητής στο GP2, που θα τρέξει με το νούμερο 47.

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...