Δικαστής απεφάνθη ότι η Porsche δεν φταίει για το ατύχημα του Paul Walker

Σχετικά άρθρα

Paul Walker

Έχουν περάσει σχεδόν 2,5 χρόνια από τότε που ο Paul Walker και ο Roger Rodas έχασαν τη ζωή τους μετά από ατύχημα που είχαν με την Porsche Carrera GT και απ’ότι φαίνεται η υπόθεση κλείνει.

Όπως ξέρεις, η οικογένεια του Rodas είχε μηνύσει την Porsche, υποστηρίζοντας πως το αυτοκίνητο δεν διέθετε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας εκείνα που θα έπρεπε να διαθέτει, αλλά το δικαστήριο αρχικά είχε αποφασίσει υπέρ της Porsche.

Σε συνέχεια της υπόθεσης, και ο δικαστής Philip S. Gutierrez απεφάνθη για την μήνυση της γυναίκας του Rodas, ότι η Porsche δεν φέρει καμία ευθύνη για το δυστύχημα και ούτε είχε καταρρεύσει η ανάρτηση του γερμανικού supercar πριν το ατύχημα, τονίζοντας:

[Η] προσφεύγουσα δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο αρμόδιο ότι ο θάνατος του Rodas συνέβη ως αποτέλεσμα τις τυχόν ατασθαλίες εκ μέρους της [η] εναγόμενη.

Η γυναίκα του Rodas προτίθεται να προσφύγει κατά της απόφασης, με την Γερμανική εταιρία να συνεχίζει να υποστηρίζει πως η Carrera GT μέσα στην οποία έχασαν τη ζωή τους ο Walker και ο Rodas, είχε μετατροπές/βελτιώσεις, δεν ήταν σωστά συντηρημένη, με τα ελαστικά της να είναι ηλικίας 9 ετών και πως για τον θάνατό των δύο ανδρών οφείλεται η απερίσκεπτη οδήγηση και η υπερβολική ταχύτητα, όπως έδειξαν και οι εκθέσεις των αρχών οι οποίες είχαν αποφανθεί πως η αιτία της συντριβής ήταν η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτυχθεί (130-150 χλμ/ώρα).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...