Έτοιμος για την Κίνα πιστεύει πως θα είναι ο Alonso

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

9 ημέρες μένουν μέχρι να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση για το τρίτο φετινό Grand Prix, στη Σαγκάη της Κίνας. Ο Fernando Alonso, μετά από το πολύ σκληρό ατύχημα που είχε στην Αυστραλία, απουσίασε από το Grand Prix του Μπαχρέιν, καθώς η γιατροί της FIA δεν του έδωσαν το πράσινο φως, όσο κι αν η McLaren ήθελε τη συμμετοχή του Ισπανού.

Πλέον, ο Ferni αναρρώνει από τον τραυματισμό του και παράλληλα ετοιμάζεται για νέες εξετάσεις που θα κάνει, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση των πλευρών του. Δεν είναι σίγουρο αν θα μπει σύντομα μέσα στην MP4-31, αφού γνωρίζουμε ότι οι γιατροί είναι πολύ αυστηροί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία του οδηγού. Όμως, σύμφωνα με τον επί κεφαλής των Βρετανών, Eric Boullier, ο Alonso πιστεύει πως θα είναι έτοιμος για να οδηγήσει ξανά.

Ναι το πιστεύω. Θα έχει ξανά μερικές αξονικές και στη συνέχεια η FIA θα τις εξετάσει για να αποφασίσει αν θα τρέξει ή όχι. Ήταν μια καλή εμπειρία για τον Alonso. Το απόλαυσε να είναι εκεί κι έκανε μερικά ωραία σχόλια στην ενδοεπικοινωνία.

Ο Stoffel Vandoorne έκανε το ντεμπούτο του στη Formula 1, και μάλιστα με επιτυχημένο τρόπο, ξεκινώντας μπροστά από τον Jenson Button τον αγώνα, ενώ στη συνέχεια πήρε τον πρώτο φετινό βαθμό της McLaren. Ο Boullier θεωρεί ότι ο Βέλγος θα είναι ακόμα καλύτερος στην Κίνα, ωστόσο τονίζει πως ελπίζει να μη χρειαστεί να τρέξει, θέλοντας εμφανώς να πιάσει ξανά ο Alonso το τιμόνι.

Ξέρετε τι πέρασε και προφανώς θα γίνει καλύτερος, αν τρέξει ξανά, κάτι που δεν ευχόμαστε, αλλά, αν πρέπει, η ομάδα είναι σίγουρη ότι μπορεί να κάνει καλή δουλειά. Νομίζω ότι ένα τέτοιο 3ήμερο σαν αυτό που είχε είναι μια μεγάλη ώθηση στην αυτοπεποίθησή του. Επίσης, νομίζω ότι θα είναι και μια ώθηση για την καριέρα του. Ξέρω πολλούς που τον κοιτούσαν. Έτσι, είναι καλό γι’ αυτόν.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα