Αβέβαιη παραμένει η συμμετοχή του Alonso στο Κινεζικό GP

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Σε αγωνιστικό κλίμα έχουν αρχίσει να βρίσκονται οι ομάδες και οι οπαδοί της Formula 1. Τα μονοθέσια θα πατήσουν το Shanghai International Circuit για το τρίτο Grand Prix της φετινής σεζόν, αλλά δεν είναι όλες οι συμμετοχές εξασφαλισμένες, καθώς ο Fernando Alonso εξακολουθεί να μην είναι σίγουρος για το αν θα καθίσει στο cockpit της MP4-31.

Ο Ισπανός απουσίαζε από τον δεύτερο αγώνα της σεζόν, λόγω τραύματος στο θώρακά του και τώρα προετοιμάζεται για την Κίνα. Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχεται πως δεν είναι ακόμα σίγουρη η συμμετοχή του, αφού πρώτα θα πρέπει να πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς της FIA, οι οποίοι θα τον εξετάσουν εξονυχιστικά.

Ήταν απογοητευτικό να λέγεται ότι δεν μπορούσα να τρέξω στο Μπαχρέιν, αλλά σεβάστηκα πλήρως την απόφαση της ιατρικής ομάδας της FIA. Αν κι ελπίζω ότι θα είμαι πίσω στο μονοθέσιο την Παρασκευή, δεν μπορούμε να υποθέσουμε τίποτα μέχρι να είναι όλα καθαρά από τους οδηγούς, αλλά συνεχίζω να προετοιμάζομαι κανονικά για τον αγώνα.

Ο επί κεφαλής των Βρετανών, Eric Boullier, λέει πως ο Stoffel Vandoorne παραμένει σε επιφυλακή, με τον Alonso να δίνει συγχαρητήρια για την οδήγηση του Βέλγου στο Μπαχρέιν, ενώ ελπίζει πως η βελτίωση της McLaren θα συνεχιστεί και στην Κίνα.

Ο Stoffel έκανε σπουδαία δουλειά στο Μπαχρέιν και, παρόλο που ο Jenson υπέφερε με θέματα αξιοπιστίας, ήταν θετικό να δούμε ότι και τα δύο μονοθέσια ήταν αρκετά δυνατά στο 3ήμερο. Ήταν, επίσης, ενδιαφέρον για ‘μένα να βλέπω τον αγώνα από τη διαφορετική οπτική γωνία, κάτι που με βοήθησε να καταλάβω τα πάντα για τα μονοθέσια στην πίστα και πολλά για τις διαφορετικές διαδικασίες, αν και θα προτιμούσα να τρέξω. Πάντα απολάμβανα να οδηγώ στην Κίνα -έχω κερδίσει δύο φορές στο παρελθόν- κι ελπίζω ότι θα έχουμε μερικές καλές μάχες στην πίστα και ότι θα δούμε περισσότερη πρόοδο αυτό το 3ήμερο.

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα