Το Audi A8L extended, παραγγελία του βασιλιά της Νορβηγίας

Σχετικά άρθρα

Static photo, Colour: moonlight blue metallic

Τη Δευτέρα η Audi παρουσίασε την εξαιρετικά μακριά έκδοση του A8L, και αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι πρόκειται για one-off αυτοκίνητο.

Η γερμανική εταιρία έφτιαξε την 6.36 μέτρων λιμουζίνα για τον βασιλιά της Νορβηγίας, Harald V, αλλά όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι ο μοναδικός που θα αποκτήσει το μεγάλο Audi.

Static photo, Colour: moonlight blue metallic

Το νορβηγικό site VG αναφέρει ότι το αυτοκίνητο που είδαμε στις press φωτογραφίες δεν είναι αυτό που θα πάρει ο βασιλιάς, αλλά ένα πρωτότυπο. Ακούγεται οξύμωρο ότι η γερμανική εταιρία μπορεί να κατασκεύασε ένα λειτουργικό πρωτότυπο για μια one-off κατασκευή, αλλά η VG δηλώνει ότι ίσως η Audi δεν κατασκευάσει μόνο ένα.

Interior

To site συνεχίζει λέγοντας ότι η νορβηγική βασιλική οικογένεια δεν πλήρωσε για την εξέλιξη του αυτοκινήτου, αλλά πλήρωσε 2,7 εκατ. κορόνες (€291.000) για την αγορά του, κάτι που ενισχύει το γεγονός ότι θα υπάρξουν και άλλοι αγοραστές.

Το παραπάνω υποστηρίζει και άλλη πηγή από την Αμερική, η οποία αναφέρει ότι η Audi έχει ήδη δεχτεί έξι παραγγελίες για το αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...