Οι Κινέζοι αντιπρόσωποι σε κρίση

Σχετικά άρθρα

Η άλλοτε ακμάζουσα κινέζικη αγορά αυτοκινήτων βρίσκεται σε ύφεση από πέρυσι και σιγά-σιγά παρουσιάζονται σημάδια ανάκαμψης, αλλά οι έμποροι αυτοκινήτων βρίσκονται σε δεινή θέση.

Σύμφωνα με το CADA (China Automobile Dealers Association) τρεις στους τέσσερις εμπόρους είτε παρουσίασαν ζημιές είτε έκλεισαν μέσα στο 2015. Με τις ελάχιστες ενδείξεις βελτίωσης της οικονομίας και τις αυτοκινητοβιομηχανίες να πιέζουν για όλο μεγαλύτερες πωλήσεις, η κατάσταση του ολοένα αυξανόμενου δικτύου εμπόρων λιανικών πωλήσεων θα μπορούσε να επιδεινωθεί.

Αναλυτές της αγοράς αναφέρουν πως είναι όλο και πιο δύσκολο για τους εμπόρους να παρουσιάσουν κερδοφορία, καθώς οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων δεν αποφέρουν σημαντικά κέρδη, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει. Γι’αυτό και οι αναλυτές προτείνουν πως το δίκτυο των αντιπροσωπειών στη Κίνα πρέπει να αναδιαρθρωθεί, με μερικές να κλείνουν και κάποιες να συγχωνεύονται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...