Άκαρπη η σημερινή συνάντηση των υπεύθυνων της F1

Σχετικά άρθρα

Red Bull Racing

Γεμάτη ήταν η σημερινή ημέρα για τους υπεύθυνους της Formula 1. Το πονεμένο αυτό άθλημα ετοιμάζεται για νέες αλλαγές, οι οποίες θα λάβουν χώρα το 2017, ωστόσο το βασικότερο ζήτημα που δεν έχει λυθεί ακόμα αφορά τους κινητήρες, και πιο συγκεκριμένα τέσσερα ζητήματα: κόστος, διαθεσιμότητα, μικρότερες διαφορές στην απόδοση των κινητήρων και τέλος ο ήχος.

Μια διπλή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Biggin Hill της Βρετανίας. Την αρχή έκανε το Strategy Group, το οποίο φαίνεται πως ενέκρινε κατά πλειοψηφία την πρόταση για τη διευθέτηση των τεσσάρων παραπάνω θεμάτων. Σειρά είχε η Επιτροπή της Formula 1, εκεί όπου τα πράγματα δεν πήγαν καλά, καθώς δε δόθηκε η απαιτούμενη έγκριση, με το θέμα να κολλά στο κόστος και τη διαθεσιμότητα.

Νέα συνάντηση θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να συζητηθούν εναλλακτικές προτάσεις, με την τελική προθεσμία να έχει οριστεί για το Μεγάλο Σάββατο, ενώ θα μπορούσε να υπάρξει και ηλεκτρονική ψηφοφορία, ώστε να μην υπάρξουν νέες καθυστερήσεις.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr