Porsche 911 Carrera S facelift by TechArt με 480 άλογα

Σχετικά άρθρα

Porsche_911_Carrera_S_facelift_by_TechArt_05

Η Techart συνεχίζει να βελτιώνει την ανανεωμένη Porsche 911 Carrera S, από τη στιγμή που το θρυλικό γερμανικό μοντέλο έχει μπει στην turbo εποχή η αύξηση της ιπποδύναμης είναι εξαιρετικά εύκολη.

Έτσι, η εταιρία δυναμώνει τον boxer κινητήρα της Carrera S και από τα 420 άλογα, αποδίδει 480 άλογα, με την ροπή να αυξάνεται στα 580 Nm ροπής (500 Nm εργοστασιακή τιμή). Η αύξηση αυτή συμβάλει στην βελτίωση και των επιδόσεων, καθώς πλέον τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,7 δευτ., ενώ η Carrera 4S σε 3,6 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 310 χλμ/ώρα.

Porsche_911_Carrera_S_facelift_by_TechArt_02

Στιλιστικά τοποθετεί στην 911 νέο bodykit από carbon και πλαστικό, αποτελούμενο από μπροστά spoiler, splitter, αεροτομή, πλαϊνές ποδιές, εισαγωγές αέρα στο πλάι και διαχύτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...