Το νέο Audi A8 ίσως έχει έκδοση αντίστοιχη της Mercedes-Maybach

Σχετικά άρθρα

Static photo, Colour: moonlight blue metallic

H Mercedes έχει την Maybach S-Class και η BMW πρόσφατα ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει και αυτή υπερπολυτελή μοντέλα, κάτι που σημαίνει ότι η Audi θα πρέπει να ακολουθήσει.

Αυτό πρακτικά παραδέχτηκε ο νέος τεχνικός διευθυντής της εταιρίας, Stefan Knirsch, καθώς μιλώντας σε βρετανικό μέσο είπε ότι η Audi αναλύει τις προοπτικές να βγάλει μια υπερπολυτελής εκδοχή του Α8 επόμενης γενιάς. Εξετάζοντας την επιτυχία του μοντέλου της Mercedes, αυτό της Audi θα βασίζεται στην έκδοση Α8 L, αλλά θα έχει ακόμα πιο μακρύ μεταξόνιο.

Όμως, η γερμανική εταιρία σκέφτεται και μια coupe έκδοση του Α8, σαν απάντηση στην Mercedes-Benz S-Class Coupe, κάτι που πιθανώς θα φέρει στη γκάμα της και την ανοιχτή έκδοση.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Kirsch ανακοίνωσε ότι το νέο A8, που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017, θα διαθέτει στάνταρ αυτοματισμό SAE Επιπέδου 3. Τι είναι αυτό αναρωτιέσαι. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός θα μπορεί να αφήσει το τιμόνι για περισσότερο χρόνο απ’ότι συμβαίνει τώρα με τα ημι-αυτόνομα συστήματα. Το νέο Α8 θα μπορεί να οδηγεί χωρίς τις εντολές του οδηγού με ταχύτητες μέχρι 60 χλμ/ώρα, με πιο εξελιγμένη τεχνολογία να έρχεται κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του.

ΠηγήAuto Express

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...