Είναι αυτό το Vito, η Maybach των vans;

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Sprinter-Maybach-16

Μπορεί εξωτερικά, τίποτα να μην φανερώνει τι κρύβεται πίσω από τα φιμέ τζάμια αλλά αυτό το Mercedes-Benz Vito είναι ξεχωριστό. Είναι μάλιστα τόσο ξεχωριστό, που αυτός που το πουλά στο eBay, ζητά περίπου €175.000!

Mercedes-Sprinter-Maybach-6

Το Vito 119 Tourer που χρησιμοποίησε η Πολωνική Megabus Automotive για το δημιούργημα της, είναι σε γενικές γραμμές stock. Κινείται από έναν Bluetec πετρελαιοκινητήρα με χωρητικότητα 2.2 λίτρων, που αποδίδει 190 άλογα και συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο. Μέχρι εδώ, όλα φυσιολογικά. Μέσα όμως, οι τέσσερις επιβάτες απολαμβάνουν ένα υπερπολυτελές εσωτερικό με μεγάλες και μικρές οθόνες, ένα χρηματοκιβώτιο, ψυγεία, Playstation 4, tablets, άπειρο δέρμα και πολλά, πολλά ακόμα!

Mercedes-Sprinter-Maybach-2

Αξίζει όμως τα χρήματα; Για να έχεις μία τάξη μεγέθους, να αναφέρω ότι μία Mercedes-Maybach S600, κοστίζει στις Η.Π.Α. $189.350 ενώ αυτό το Vito, $198.000.

ΠηγήeBay.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...