Teaser Video: Το Subaru Levorg STi θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι

Σχετικά άρθρα

subaru-levorg-sti1

Η Subaru στην Ευρώπη τοποθετεί κάτω από το καπό του Levorg έναν 1.600αρη DIT turbo κινητήρα απόδοσης 170 ίππων σταθερά από τις 4.800 μέχρι τις 5,600, και ροπή 250 Nm από τις μόλις 1.800 μέχρι τις 4.800. σ.α.λ. και εκτός γηραιάς ηπείρου και έναν 2,0-λιτρο DIT turbo 300 ίππων με 400 Nm ροπής. Και οι δύο βενζινοκινητήρες στέλνουν τη κίνηση σε όλους τους τροχούς, με τον 1.600αρη να συνεργάζεται με το Lineartronic κιβώτιο, και τον 2,0-λιτρο με το Sport Lineartronic.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε το Subaru Levorg

Καμία από τις δύο εκδόσεις δεν διαθέτει το λογότυπο της STi, και σύμφωνα με το παρακάτω teaser video και τον αρχιμηχανικό της ιαπωνικής εταιρίας, το Levorg STI είναι έτοιμο και θα λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι στην Ιαπωνία, χωρίς να είναι γνωστό αν θα γίνει διαθέσιμο σε άλλες αγορές.

subaru-levorg-sti2

Η παρουσίαση του θα γίνει σύντομα και θα αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Levorg S Concept και διαθέτει νέα LED φωτιστικά σώματα, το STi σήμα στην μάσκα του, νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, νέες πιο επιθετικές ποδιές, αεραγωγοί στα εμπρός φτερά, carbon οροφή και καλύμματα καθρεφτών και ζάντες 19 ιντσών της BBS με ελαστικά 245/35 Michelin PSS.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν bucket καθίσματα, τιμόνι με επένδυση alcantara, αλουμινένια πεντάλ, κόκκινες λεπτομέρειες και start button. Αλλαγές θα υπάρχουν και στις αναρτήσεις και τα φρένα, και μηχανικά θα φοράει τον 2.5-λίτρων boxer κινητήρα, προερχόμενο από το WRX STi, απόδοσης 305 ίππων.

https://youtu.be/lhkdSf4-DL8

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...