Ο εκπληκτικός πρώτος γύρος του Schumacher στο Ισπανικό GP του 1991

Σχετικά άρθρα

Michael Schumacher

Εσύ μπορεί να περιμένεις τη δική μας αναφορά στον Michael Schumacher, λόγω των διάφορων «πληροφοριών» που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον Γερμανό, όμως εμείς δε θα το κάνουμε, διότι συνειδητά έχουμε επιλέξει την αναπαραγωγή δηλώσεων που έρχονται από επίσημα χείλη, διότι είναι γνωστό ότι αρκετοί προσπαθούν να κερδίσουν δόξα από τον πόνο του άλλου, ακόμα κι όταν μιλάμε για ένα τόσο βαρύ όνομα.

Αυτό που ευθύνεται για τη δημιουργία του συγκεκριμένου άρθρου δεν είναι άλλο από τον πρώτο γύρο στο Ισπανικό Grand Prix του 1991. Ήταν το ντεμπούτο του Circuit de Barcelona-Catalunya στη Formula 1, όπως επίσης και του «Schumi», φυσικά με την ομάδα της Benetton. Ο τότε 22χρονος ξεκινούσε από την 5η θέση, έχοντας μπροστά του ονόματα όπως οι Gerhard Berger, Nigel Mansell, Ayrton Senna και Riccardo Patrese.

Η άσφαλτος ήταν ελαφρώς βρεγμένη και ο Schumacher προσπέρασε στην εκκίνηση τον Patrese. Ο Mansell είχε πέσει στην τρίτη θέση κι έγινε το επόμενο θύμα του Γερμανού, στα φρένα για τη στροφή 5. Μπροστά του ήταν ο Senna, τον οποίο προσπάθησε πολύ να προσπεράσει, αλλά η εμπειρία και η ικανότητα του Βραζιλιάνου δεν επέτρεψαν στον Schumacher να μπει ανάμεσα στις McLaren.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...