Η Ford ανακαλεί ξανά το Explorer

Σχετικά άρθρα

2015 Ford Explorer 1

Τρίτη ανάκληση τους τελευταίους έξι μήνες για το μεσαίο SUV της Μπλε Οβάλ, καθώς τις προηγούμενες μέρες ανακοίνωσε ότι 75.364 αυτοκίνητα, με ημερομηνίες παραγωγής 17 Ιανουαρίου μέχρι 31 Μαΐου 2014, θα πρέπει να επισκεφτούν μια αντιπροσωπεία της Ford στην Αμερική.

Ο λόγος φαίνεται αρκετά σοβαρός, οι σύνδεσμοι της πίσω ανάρτησης ίσως δεν έχουν συγκολληθεί σωστά, και υπάρχει το ενδεχόμενο ραγίσουν, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του οχήματος, με σοβαρό κίνδυνο ατυχήματος.

Μέχρι σήμερα έχει αναφερθεί ένα ατύχημα και ένας τραυματισμός, απόρροια του παραπάνω προβλήματος, με την επισκευή των αυτοκινήτων και την αντικατάσταση της πίσω ανάρτησης να ξεκινάει μέσα στις επόμενες μέρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...