Πωλείται η Mercedes C63 AMG Coupe του Vardy της Leicester

Σχετικά άρθρα

jamie-vardy-c63-amg-coupe

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας από την ομάδα-φαινόμενο της Leicester City είναι κάτι που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ποδοσφαιρικής ιστορίας.

Ένας από τους πιο σημαντικούς συντελεστές αυτής της επιτυχίας ήταν ο 29-χρονος επιθετικός της Jamie Vardy, καθώς σκόραρε 24 από τα 68 γκολ της ομάδας του στα 38 παιχνίδια που έπαιξε.

Και να φανταστείς ότι στα 25 του έπαιζε μπάλα στη Fleetwood Town, ομάδα έκτης κατηγορίας και πέρσι έβαλε τη σφραγίδα του στην παραμονή της Leicester, κάτι που τον οδήγησε στην Εθνική Αγγλίας.

jamie-vardy-c63-amg-coupe6

Παρόλα αυτά, η αγάπη του για τα αυτοκίνητα φαίνεται ότι δεν έχει να κάνει σε ποια ομάδα έπαιζε, καθώς το 2013 είχε αγοράσει μια Mercedes-Benz C63 AMG Coupe, για να την πουλήσει πέρσι και ενώ η ομάδα του μαχόταν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης του γερμανικού coupe αναφέρει ότι στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου υπάρχουν αποθηκευμένα αρκετά από τα γήπεδα της Αγγλίας, καθώς και ένα CD που είχε αφήσει ο παίκτης στο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο έχει διανύσει σχεδόν 14.000 μίλια (22.530 χλμ.) και πωλείται για £38.500 (€49.250), και να θυμίσω ότι κάτω από το καπό φοράει έναν 6.3-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 457 ίππων και 600 Nm ροπή.

Ίσως τώρα ικανοποιείται με την νέα Mercedes B-Class 250e, που αγόρασε ο ιδιοκτήτης της Leicester στους παίκτες του.

ΠηγήAutotrader

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...

Η κινεζική Chery συζητά με την Ιταλία για εργοστάσιο

Η ιταλική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνομιλίες με την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Chery στο πλαίσιο των προσπαθειών της πρώτης να προσελκύσει μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, εκτός της...
Autoblog.gr