Spy Photos: H 2-λιτρη Jaguar F-Type στο Νurburgring

Σχετικά άρθρα

Spy_Photos_Jaguar_F-Type_Νurburgring_16

Πριν κάτι μέρες μάθαμε ότι η 2-λιτρη Jaguar F-Type είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς τη συγκεκριμένη έκδοση την ακούμε από τα τέλη του 2013, και τώρα βλέπουμε πως η βρετανική εταιρία πήγε το αυτοκίνητο στη πίστα του Νurburgring για τις απαραίτητες δοκιμές του μοντέλου.

Η νέα entry-level έκδοση του πανέμορφου Ιαγουάρου ετοιμάζεται, έχοντας ως κύριο αντίπαλο τις νέες, δίλιτρες Porsche, με την βρετανική εταιρία να ετοιμάζει πιθανότατα και ένα μικρό facelift του sport coupe αυτοκινήτου.

Spy_Photos_Jaguar_F-Type_Νurburgring_15

Ο υπερτροφοδοτούμενος, τετρακύλινδρος, δίλιτρος κινητήρας, ανήκει στην οικογένεια Ingenium της Jaguar και στην περίπτωση της XE, αποδίδει 240 ίππους και 340 Nm ροπής. Δεν γνωρίζουμε αν αυτά τα νούμερα θα επαναληφθούν και στην F-Type αλλά υποθέτουμε πως υπάρχει η δυνατότητα για αύξηση της ιπποδύναμης ώστε αυτή να έρθει στα επίπεδα των 718 – Cayman και Boxster.

Spy_Photos_Jaguar_F-Type_Νurburgring_03

Η προσθήκη του δίλιτρου κινητήρα δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στην ανανεωμένη F-Type όμως. Σε αυτό το σημείο πάντως, δεν ξέρουμε πότε θα παρουσιαστεί η facelift έκδοση  του Αγγλικού coupe/convertible. Με δεδομένο πάντως ότι η SVR έκδοση λανσαρίστηκε πριν από μερικούς μήνες, ίσως να αργήσει λίγο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...