Η Red Bull δικαιολογεί τον Verstappen

Σχετικά άρθρα

Horner-Verstappen

Μια ακραία αλλαγή συναισθημάτων βίωσε ο Max Verstappen στο Grand Prix του Μονακό. Στην Ισπανία, ο μικρός ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου, καθώς έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία της Formula 1, αλλά τα πράγματα στο Μόντε Κάρλο ήταν εντελώς αντίθετα, με το κακό να ξεκινά το Σάββατο, μιας και χτύπησε στις μπαριέρες, ξεκινώντας έτσι τον αγώνα από το pit lane.

Την Κυριακή, σε μια προσπάθεια να βαθμολογηθεί, πίεζε σκληρά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ξανά και να εγκαταλείψει τον αγώνα. Αυτό δεν είναι ικανό να προκαλέσει αμφιβολίες στη Red Bull για την πρόσληψή του, με τον επί κεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner, να λέει πως ο Verstappen βρίσκεται ακόμα σε στάδιο εκμάθησης.

Είχε ένα πολύ δυνατό πρώτο μισό στον αγώνα. Έκανε μερικές σπουδαίες προσπεράσεις, είχε σημειώσει καλή πρόοδο για να φτάσει στην πρώτη 10άδα. Πίεζε επειδή είδε ότι ο Rosberg δεν ήταν τόσο μακριά, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες τον έβγαλαν εκτός. Δεν ήταν ο μόνος που το έπαθε αυτό.

Ήταν ένα 3ήμερο με αντίθετα συναισθήματα γι’ αυτόν σε σχέση με πριν από δύο βδομάδες, αλλά νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με την καμπύλη εκμάθησης. Νομίζω ότι η πορεία του είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή και νομίζω ότι μόνο μαθαίνει. Και αμφιβάλλω αν θα τον δείτε να κάνει άλλα τέτοια λάθη φέτος.

Ο Ολλανδός δεν είχε τον αναβαθμισμένο κινητήρα της Red Bull στην RB12, αλλά ο Horner δεν θεωρεί πως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πίεζε υπερβολικά.

Δε νομίζω ότι ο κινητήρας ήταν ένα σημαντικός παράγοντας αυτό το 3ήμερο. Ήταν πολύ αναστατωμένος το Σάββατο για ό,τι έγινε. Απολογήθηκε στην ομάδα και είναι ένας έξυπνος και λαμπρός χαρακτήρας. Θα λάβει υπόψη του ό,τι έγινε το Σαββατοκύριακο, και σίγουρα θα προχωρήσει και θα μάθει από αυτό.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...