H Ferrari λέει ξανά όχι σε ένα SUV

Σχετικά άρθρα

ferrari logo

Ακόμη ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Ferrari, αρνείται πεισματικά πως η εταιρία του θα βγάλει στην αγορά κάποιο SUV μοντέλο. Ο Flavio Manzoni, ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Ferrari, σε πρόσφατη συνέντευξη του, δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η ιταλική εταιρία να κατασκευάσει ένα SUV.

Στην εποχή που η Lamborghini ετοιμάζεται να βγάλει ένα SUV, το Urus, η Ferrari, η Koenigsegg και η Bugatti, είναι ίσως οι μοναδικές εταιρίες παραγωγής hypercars, που έχουν δηλώσει πως δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατασκευάσουν ένα SUV.

Όπως είπε ο Manzoni, ένα SUV από την Ferrari, θα ήταν πολύ βαρύ, με το κέντρο βάρους να είναι υπερβολικά υψηλό, ενώ φυσικά δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία της εταιρίας, που προσφέρει σπορ μοντέλα επιδόσεων. Ο Manzoni θεωρεί την μανία των SUV, ένα απλό trend, λέγοντας πως η εταιρία του δεν θα αντιγράψει άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες και δεν θα επωφεληθεί από “μια ευκαιρία μάρκετινγκ, επειδή δεν αποτελεί προτεραιότητα της Ferrari“.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...