Αφόρητη πίεση νιώθει η Mercedes

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG

Φαβορί για την κατάκτηση και των φετινών τίτλων παραμένει η Mercedes. Παρ’ όλα αυτά, η γερμανική ομάδα νιώθει πιο καυτή από ποτέ την ανάσα των αντιπάλων της, αν και η Ferrari παραδέχεται πως η απόστασή της από την κορυφή είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι πίστευε. Παράλληλα, η Red Bull αποτέλεσε δύσκολο αντίπαλο για την ομάδα του Brackley στο Μονακό, χάνοντας μέσα από τα χέρια της τη νίκη, λόγω καταστροφικού pit stop στον Daniel Ricciardo.

Μένουν ακόμα 15 αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο Toto Wolff επισημαίνει πως το μόνο που πρέπει να κάνουν οι μηχανικοί του είναι να πιέζουν σαν τρελοί. Ο επί κεφαλής των Γερμανών παραδέχεται πως η πίεση είναι τόσο μεγάλη και θα συνεχίζει να μεγαλώνει στο μέλλον, μιας και ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο σκληρός, κάτι που δυσκολεύει τη διατήρηση στην κορυφή.

Το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά δεν έχουμε χώρο ούτε να αναπνεύσουμε σε αυτό το πρωτάθλημα. Το να διατηρήσουμε οποιοδήποτε πλεονέκτημα είναι μια συνεχής μάχη και η πίεση διαρκώς γίνεται μεγαλύτερη. Η απρόβλεπτη αυτή σεζόν είναι σπουδαία για το άθλημα και δείχνει ότι η Formula 1 είναι ζωντανή. Αλλά, για εμάς σαν ομάδα, υπάρχει ξεκάθαρα δουλειά να κάνουμε. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της αξιοπιστίας μας, αλλά επίσης είναι σημαντικό να πιέζουμε για περισσότερη απόδοση.

Στο Μόντε Κάρλο είδαμε την 50η νίκη των «Ασημί Βελών» στη Formula 1, πράγμα που είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα. Αλλά, αν θέλουμε χτίσουμε μια μακροπρόθεσμη επιτυχία που τοποθετεί τη Mercedes-Benz στα κορυφαία ονόματα του αθλήματος, θα πρέπει να πιέσουμε πιο σκληρά από ποτέ.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr