Αναβαθμίσεις ενόψει Καναδά για την Williams

Σχετικά άρθρα

Pat Symonds

Η ομάδα της Williams προέρχεται από ένα απογοητευτικό σε απόδοση, αλλά και αποτέλεσμα αγώνα στο πριγκιπάτο του Μονακό, καθώς η 10η θέση του Felipe Massa δεν πρέπει να άφησε κανέναν ευχαριστημένο στην ομάδα του Grove. Βέβαια δεν είναι μόνο η φετινή χρονιά, που η Williams στην συγκεκριμένη πίστα δεν είχε καλό αποτέλεσμα, μιας και τα τελευταία τρία χρόνια η απόδοσή της είναι κάκιστη στους δρόμους του Μόντε Κάρλο.

Εξαιτίας αυτού, όπως δήλωσε ο Pat Symonds, θέλει να αντεπιτεθεί, και ο τρόπος που θα το καταφέρει είναι φέρνοντας νέες αναβαθμίσεις στον αγώνα του Καναδά, με τον Βρετανό να δηλώνει:

Τα χαρακτηριστικά της πίστας Gilles Villeneuve μας ευνοούν. Οι μεγάλες ευθείες όπως και οι στροφές χαμηλής και μέσης ταχύτητας σε αυτή την πίστα έδειξαν από την περσινό αγώνα ότι ευνοούν το μονoθέσιο μας. Μεγάλη τελική ταχύτητα, σταθερότητα κατά το φρενάρισμα σε μία πίστα που δεν φέρετε καλά ειδικά στα φρένα, αλλά και καλή τοποθέτηση του μονοθεσίου στις πολλές αλλαγές πορείας λόγο των σικειν που υπάρχουν θα είναι το μυστικό. Επίσης είναι δεύτερος συνεχόμενος αγώνας με την υπέρ μαλακή γόμα, αλλά ακόμα και με αυτή η στρατηγική μάλλον θα είναι ένα pit stop.  Εμείς από την πλευρά μας θα φέρουμε αρκετά νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, αλλά και νέα εξαρτήματα για το σασί μας στην προσπάθειά μας να εξελίξουμε περαιτέρω την  FW38.

ΠηγήEspnF1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα