Εδώ μπορείς να δεις τον 24-ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans

Σχετικά άρθρα

affiche-mythique-24-heures-du-le mans-2016

Σε περίπτωση που ζεις κάτω από καμία πέτρα ή μέσα σε κάποια σπηλιά μακριά από τον πολιτισμό, να σε ενημερώσω σε λίγο (16:00 ώρα Ελλάδος) ξεκινούν οι 24 ώρες του Le Mans, ο συναρπαστικότερος αγώνας αντοχής του κόσμου και σε αυτό το άρθρο θα σου παρέχουμε κάποιες πληροφορίες για ευκολότερη παρακολούθηση.

Πρώτα απ’ όλα, το spottersguides.com μας καλύπτει όσον αφορά στους συμμετέχοντες και όχι μόνο. Πηγαίνοντας στο site, μπορείς να κατεβάσεις σε κάποιους “οδηγούς” με τις κατηγορίες, τις ομάδες, τα liveries και τους οδηγούς για να ξέρεις τι βλέπεις. Οι οδηγοί αυτοί είναι ενημερωμένοι με πληροφορίες για τα ελαστικά, με λογαριασμούς Twitter, λεπτομέρειες για την πίστα κλπ κλπ. Δύσκολα θα βρεις κάτι που να πρέπει να μάθεις και να μην υπάρχει σε αυτούς του οδηγούς. Να θυμίσω πως η Porsche θα εκκινήσει τον αγώνα από τις 2 πρώτες θέσεις, με την Toyota και την Audi να ακολουθούν.

Live Streaming o αγώνας δεν μεταδίδεται δωρεάν, οπότε αν κάποιος θέλει να δει τον αγώνα, τότε με 9,99 ευρώ μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο επίσημο Live Streaming της FIA και στο επίσημο site του WEC. Ωστόσο υπάρχουν lives streaming των ομάδων ή από τα backstage του αγώνα, τα οποία μπορείς να τα δεις στη συνέχεια.

Livestreams, Live-Timing και λεπτομέρειες


#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...