Ecclestone: Ανεπηρέαστη η Formula 1 από το Brexit

Σχετικά άρθρα

P-20160619-00351_News

Κόντρα στις δημοσκοπήσεις και τα στοιχήματα, η Μεγάλη Βρετανία αποχωρεί τελικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά από την απαίτηση του 51,9% όσων ψήφισαν στο αντίστοιχο δημοψήφισμα της Πέμπτης. Οι συνέπειες από το αποτέλεσμα είναι αρκετά άμεσες, ενώ αρκετοί υποστηρίζουν ότι αυτό θα επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήραν ανοιχτά θέση υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, με τον Jeremy Clarkson να επιδιώκει την παραμονή, αλλά πλέον λέει ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει. Αντίθετα με τον πρώην παρουσιαστή του Top Gear, ο Bernie Ecclestone έχει διαφορετική άποψη.

Το αφεντικό της Formula 1 χαιρετίζει την απόφαση της αποχώρησης, τονίζοντας πως οι συνέπειες δε θα είναι τόσο τραγικές όσο τις παρουσιάζουν, ενώ λέει πως η Βρετανία θα τα καταφέρει καλύτερα μόνη της.

Ήμουν υποστηρικτής όλου αυτού (σ.σ. εννοεί του Brexit). Νομίζω πως είναι το καλύτερο. Θα πρέπει να κάνεις εσύ κουμάντο στον εαυτό σου. Αν έχεις κάτι να πουλήσεις, είναι ένα καλό προϊόν και στη σωστή τιμή, ο κόσμος θα το αγοράσει, είτε είναι Κινέζοι, Ιταλοί ή Γερμανοί. Ο κόσμος θα το ξεπεράσει και θα συνεχίσει τη ζωή του.

Ο επί κεφαλής της McLaren, Ron Dennis, είχε πει, πριν από το δημοψήφισμα, πως η χώρα του θα πρέπει να μείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι θα επηρεαστούν οι εργαζόμενοι των εταιρειών.

Η McLaren έχει την έδρα της στην Βρετανία. Περισσότερες από 3.000 οικογένειες επηρεάζονται από τις περιουσίες μας, όπως και οι Βρετανοί προμηθευτές μας και οι εργαζόμενοί τους.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...