Hamilton: Καλύτερες από ποτέ οι σχέσεις με τον Rosberg

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Rosberg

Πολύ καλοί φίλοι μέχρι το 2014 ήταν οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg. Όταν, όμως, η Mercedes έπιασε κορυφή και ο ανταγωνισμός ανάμεσά τους φούντωσε, τα πράγματα άλλαξαν, με αποτέλεσμα να υπάρχει κόντρα εντός κι εκτός πίστας. Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στο Ισπανικό Grand Prix, όταν οι δύο οδηγοί είχαν επαφή, πράγμα που τους έβγαλε εκτός αγώνα.

Παρ’ όλα αυτά, οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι καλύτερες από ποτέ. Αυτός τουλάχιστον είναι ο ισχυρισμός του Hamilton, ο οποίος εξακολουθεί να βλέπει την πλάτη του team-mate του στον βαθμολογικό πίνακα, όντας 24 βαθμούς πίσω. Ο Πρωταθλητής υποστηρίζει πως ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε τόσο μεγάλος σεβασμός ανάμεσά τους, ενώ, σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα, γίνεται κατ’ ιδίαν συζήτηση, προκειμένου να λυθεί άμεσα η όποια παρεξήγηση υπάρχει.

Τα πράγματα με τον Nico είναι πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Πραγματικά, πολύ καλά, παραδόξως. Δε θα περίμενα να είναι έτσι. Ίσως έχει να κάνει με την ηλικία. Έχει οικογένεια και παιδί. Έχει μεγαλώσει σε αυτή τη διαδικασία, ενώ το ίδιο έχω κάνει κι εγώ με το πέρασμα του χρόνου. Ο σεβασμός για τον οποίο πάντα μιλούσαμε είναι μεγαλύτερος από ποτέ.

Μόνο συζητήσεις γίνονται τώρα. Αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι με κάτι, το συζητάμε πρόσωπο με πρόσωπο. Αν έχω ένα πρόβλημα, του χτυπάω την πόρτα και ρωτάω αν μπορώ να του μιλήσω ιδιωτικά. Ποτέ δεν το κάνουμε δημόσια ή μπροστά στην ομάδα. Τουλάχιστον μέχρι αυτό το σημείο.

Λέμε κατευθείαν: «Φίλε, δεν μ’ άρεσε αυτό που έγινε». Το κάνει όσο συχνά το κάνω κι εγώ. Την άλλη μέρα, κολυμπούσα στην πισίνα μου -το κτήριο που ζούμε στο Μονακό έχει μία κοινή πισίνα- και φαντάζομαι ότι με είδε από το διαμέρισμά του, κατέβηκε, κάθισε στον βατήρα και, όταν τελείωσα, καθίσαμε και μιλήσαμε για 20-30 λεπτά. Ήταν μια χαλαρή κατάσταση.

ΠηγήDaily Mail

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...