Καμία βιασύνη στη McLaren για τους οδηγούς του 2017

Σχετικά άρθρα

Alonso-Button

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η μεταγραφολογία έχει ξεκινήσει, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Διάφορα σενάρια ακούγονται και γράφονται, ωστόσο λίγα από αυτά έχουν πραγματική βάση, μιας και υπάρχουν αρκετά γεννήματα της φαντασίας, πάντα στον βωμό της δόξας. Ανοιχτή παραμένει η κατάσταση όσον αφορά τη McLaren, η οποία δε μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει νωρίς τους οδηγούς της.

Αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει φέτος, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του Ron Dennis, ο οποίος έχει πάντα τον πρώτο λόγο σε τέτοια ζητήματα. Ο Fernando Alonso θεωρείται δεδομένο πως θα παραμείνει στο Woking και το 2017, αλλά δεν μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο και για τον Jenson Button, ο οποίος συνδέεται με τη Williams και δεν αρνείται ότι θα κοιτάξει κι εκτός McLaren για την επόμενη σεζόν.

Για την ώρα, ο Dennis ξεκαθαρίζει πως καμία απόφαση δε θα ληφθεί πριν από τον Σεπτέμβρη, τονίζοντας ότι η επιλογή των Βρετανών θα είναι προσεκτική, αφού θα σκεφτούν όλες τις παραμέτρους για την επιλογή του οδηγού που θα πλαισιώνει τον Ferni.

Δεν πρόκειται να μιλήσουμε για τους οδηγούς μέχρι μετά τη Monza. Θα έχουμε ακόμα μια συνεδρίαση μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, που είναι ένα λογικό χρονικό σημείο να πάρουμε μια απόφαση, αλλά δε θα συμβεί μέχρι τότε. Τώρα είμαστε μόλις στα μέσα της σεζόν. Πιθανώς το πιο ακατάλληλο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να μιλάμε για τις αποφάσεις και, όταν θα μιλήσουμε ανοιχτά, θα τα λάβουμε όλα υπόψη μας.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα