Αυτό είναι το Renault Alaskan

Σχετικά άρθρα

Renault Alaskan

Δύο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του, διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Renault Alaskan, του pickup 1 τόνου της γαλλικής εταιρίας.

Το pickup βασίζεται πάνω στο Nissan Navara και αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Alaskan concept. Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν σε Ευρώπη και Νότιο Αμερική κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, με άλλες αγορές να ακολουθούν. Κίνηση θα παίρνει από μια γκάμα κινητήρων, με τον 2,3-λίτρων απόδοσης 163 ίππων που συναντάμε στο Master Van, να βρίσκεται ανάμεσα στη διαθέσιμη λίστα.

Η παραγωγή του Alaskan για την Ευρωπαϊκή αγορά θα γίνεται στο εργοστάσιο της Nissan στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, εκεί όπου μαζί με το Navara, θα κατασκευάζεται και το αγροτικό που ετοιμάζει η Mercedes. Επίσης τα τρία pickup θα κατασκευάζονται ακόμη σε Μεξικό και Αργεντινή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...