Spy Video: H νέα Ferrari 488 Challenge πάτησε για πρώτη φορά πίστα

Σχετικά άρθρα

666668

Πέρσι, στην πίστα του Mugello, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Finali Mondiali, η Ferrari αποκάλυψε τα δύο αγωνιστικά της, 488 GTE και GT3. Το ενδιαφέρον, όμως, του παρακάτω video επικεντρώνεται στο νέο τέρας της εταιρίας, την 488 Challenge.

Το μουλάρι, εντοπίστηκε να “γράφει” γύρους στην πίστα της Monza, με το πιο πιθανό να είναι ότι η Ferrari την ετοιμάζει για παγκόσμια πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να τη δούμε τον ερχόμενο Δεκέμβριο, στο Finali Mondiali στη Daytona. Ακούγεται ότι η Ferrari θα έχει έτοιμο το νέο αγωνιστικό της για το Challenge Series, με τις παραγγελίες να είναι πολύ πιθανό να έχουν ξεκινήσει.

Με το αυτοκίνητο αυτό, είναι δύσκολο να καταλάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός βέβαια απ’τον ομολογουμένως, απογοητευτικό ήχο για αυτοκίνητο της Ferrari και δη αγωνιστικό. Μηχανικά φοράει τον ίδιο V8 κινητήρα, 3.9-λίτρων με τα διπλά turbo, που κινεί τις GTE και GT3, αλλά και την 488 GTB.

Είναι σχετικά νωρίς να μιλήσουμε για επιδόσεις, αλλά αναμένεται να είναι πιο γρήγορη από την 458 Challenge, που «γυρνάει» στην πίστα του Fiorano σε 1:16,5.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...