Δημοπρατείται ένα πρωτότυπο Ford GT του 2004

Σχετικά άρθρα

01-ford-gt-pb2-1

Καθώς λοιπόν το νέο Ford GT μοιάζει όνειρο μακρινό και περιζήτητο, τσέκαρε αυτό το πρωτότυπο Ford GT του 2004.

Το συγκεκριμένο Ford GT είναι ένα σπάνιο πρωτότυπο προ-παραγωγής και μπορείς να το πεις και Big Daddy καθώς προηγήθηκε όλων των επόμενων Ford GT που ξέρεις.  Αν σου αρέσουν οι λεπτομέρειες, τότε θα σου πω πως αυτό το Ford GT είναι το πρώτο από την τελευταία φουρνιά πρωτότυπων, πριν το Ford GT περάσει σε πλήρη παραγωγή.

Όπως κάθε άλλο Ford GT, το PB2-1 όπως είναι η κωδική του ονομασία, φοράει τον γνωστό υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 5,4 λίτρων, με το 6-τάχυτο κιβώτιο της Ricardo, με φρένα Brembo για δυνατά φρεναρίσματα. Με απλά λόγια, έχεις πίσω από την πλάτη σου, διαθέσιμα 550 άλογα και τελική λίγο πάνω από 320 χλμ/ώρα.

Παρόλο που είναι ένα πρωτότυπο δεν του λείπουν τα εξτρά. Το εν λόγο GT φοράει κόκκινες δαγκάνες και ηχοσύστημα της McIntosh. Πριν βιαστείς να πεις “Ε σιγά“, να σε ενημερώσω πως η Ford, πούλησε το συγκεκριμένο GT στο Las Vegas όπου ο ίδιος ο Carroll Shelby υπέγραψε στο ταμπλό, μαζί με τον σχεδιαστή Camilo Pardo.

Πλέον μπορεί να γίνει δικό σου αρκεί να έχεις μια γερή τσέπη και να κατευθυνθείς προς το Monterey και το πολυαγαπημένο Pebble Beach, τον ερχόμενο Αύγουστο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...