Bentley Continental GT Speed Convertible δια χειρός Mulliner

Σχετικά άρθρα

Bentley-Continental-5

Όλες οι εταιρείες κατασκευής υπερπολυτελών αυτοκινήτων, έχουν ένα τμήμα το οποίο αναλαμβάνει χρέη in-house βελτιωτικού οίκου, για την παραγωγή ειδικών εκδόσεων του εκάστοτε μοντέλου της φίρμας αλλά και στην προσαρμογή του μοντέλου στις απαιτήσεις και στα χαρακτηριστικά που θέλουν να του δώσουν οι πιο «απαιτητικοί» πελάτες. Ένα από αυτά τα τμήματα η Mulliner η οποία ανήκει στην κατηγορία των in-house βελτιωτών με έμφαση στην καινοτομία, αλλά και την παραμικρή λεπτομέρεια που προσδίδει στα μοντέλα της Bentley.

Παρακάτω βλέπεις μια Bentley Continental GT V8 S Convertible η οποία δημιουργήθηκε για το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2016, με το βρετανικό μοντέλο να υιοθετεί έναν two-tone χρωματισμό μεταξύ των Ghost White και Orange Flame αποχρώσεων, με την τελευταία να εφαρμόζεται εξωτερικά στο καπό, περιμετρικά του παρμπρίζ, στους καθρέφτες και διακριτικά στα lip-spoiler του αυτοκινήτου.

Bentley-Continental-4

Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται στο εσωτερικό, με το σαλόνι να είναι ειδική παραγγελία αποτελούμενο από έναν συνδυασμό δέρματος, λινού και Beluga, με διακριτικές πορτοκαλί αποχρώσεις, με κομψές λεπτομέρειες το κεντημένο λογότυπο της Mulliner στα προσκέφαλα και το πορτοκαλί σιρίτι στο επάνω μέρος της στεφάνης του τιμονιού. Το ταμπλό της Bentley αποτελείται από πορτοκαλί ανθρακονήματα, τα οποία η Mulliner ονόμασε Sparkle Carbon αφού είναι συνδυασμός ανθρακονημάτων, φύλλου χαλκού και μεταλλικού σύρματος, ενώ η έντονη ανακλαστικότητα τους και το ιδιαίτερο χρώμα τους, οφείλεται στην ειδική κατεργασία που υπόκεινται τα υλικά προτού κοπούν στο επιθυμητό μέγεθος.

Bentley-Continental-3

Ωστόσο η έμφαση στην λεπτομέρεια δεν σταματά εδώ, εφόσον κορυφαίο hint-point είναι η στεφάνη του ρολογιού Breitling, η οποία είναι βαμμένη σε Orange Flame απόχρωση, ταιριάζοντας έτσι με το εξωτερικό χρώμα βαφής και τα ενσωματωμένα στα ένθετα Orange Sparkle ανθρακονήματα.

Η συγκεκριμένη έκδοση της Bentley Continental GT V8 S έχει ήδη πωληθεί από την στιγμή της έκθεσης της στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, με τον ιδιοκτήτη να πληρώνει ένα αξιοσέβαστο ποσόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...