Τον αντίπαλο του Tesla Model S ετοιμάζει η Mercedes

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz-Intelligent-Aerodynamic-Automobile-Concept

Η Tesla είναι μια εταιρεία που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Από την μια έχει προβλήματα παραγωγής, πολλοί ιδιοκτήτες του Model X έχουν παραπονιούνται για την ποιότητα του και το πιο σημαντικό ο πρώτος θάνατος λόγω του Autopilot συστήματος του Model S, με αποτέλεσμα η μετοχή της να κάνει βουτιά. Παρόλα αυτά τα προβλήματα, η εταιρεία παραμένει ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκίνητων και πολλές εταιρείες ετοιμάζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα με σκοπό να την ανταγωνιστούν.

Βλέποντας την μεγάλη επιτυχία του Model S, η Mercedes ετοιμάζεται να βγάλει και αυτή το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο με σκοπό να το ανταγωνιστεί. Στην έκθεση του Παρισιού, στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο σεντάν, που θα έχει αυτονομία μεγαλύτερη από 500 χλμ, αλλά ο τρόπος λειτουργίας του θα διαφέρει από το Tesla.

Σύμφωνα με την Mercedes, η Tesla έχει καταφέρει να κάνει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γνωστά σε όλους και τα έχει κάνει τα φαίνονται sexy. Το νέο ηλεκτρικό σεντάν που ετοιμάζει η γερμανική εταιρία, θα έχει την ίδια αυτονομία, αλλά και την ίδια περίπου τιμή με το Model S, αλλά θα είναι μια “πραγματική Mercedes”, όπως αναφέρει στέλεχός της.

Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2018 και η τιμή του θα κυμαίνεται από €100.000 έως €135.000.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα