O Snoop Dogg χαρίζει, την βαμμένη στα χρώματα των Lakers, Pontiac στον Κobe Bryant

Σχετικά άρθρα

kxtxbbj91ajtbqkq8qdy (Copy)

Όλοι μας λίγο πολύ, είτε φίλοι του μπάσκετ είτε όχι ξέρουμε για τον Kobe Bryant και τη τεράστια καριέρα του, που ο ίδιος αποφάσισε να σταματήσει την αγωνιστική χρονιά που πέρασε.

Σαν δώρο του λοιπόν, για όσα πρόσφερε αυτά τα χρόνια στην ομάδα, ο πιστός φίλαθλος των Lakers, Snoop Dog, έδωσε στον Kobe την Pontiac Parisienne ‘67 αφήνοντας άφωνο τον ίδιο με τη χειρονομία του διάσημου καλλιτέχνη.

Εκτός μάλιστα από το χρώμα του οχήματος, κίτρινο σώμα και μωβ οροφή όπως η φανέλα των Lakers, στο καπό του αυτοκινήτου μπορεί να διακρίνει κανείς θρυλικές φιγούρες της ομάδας όπως τους Magic, Kareem, Wilt και φυσικά τον Bryant με τον Snoop Dogg να είναι στο κέντρο κρατώντας το τρόπαιο του NBA.

Το όχημα αυτό ήταν στη κατοχή του καλλιτέχνη τουλάχιστον από το 2005, κάτι που πιθανότατα κάνει τον αποχωρισμό του ακόμη πιο δύσκολο, καθώς στο καπό του φέρει και την υπογραφή του μεγάλου Shaquille O’Neal, που ο ίδιος έβαλε στο σόου της GM “Rollin’ 24 Deep”.

Το συγκεκριμένο Pontiac “lowrider” διαθέτει υδραυλικό σύστημα ανάρτησης δίνοντάς του τη δυνατότητα να αυξομειώνει το ύψος του με ένα διακόπτη.

ΠηγήSnooop Dogg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...