Η McLaren ετοιμάζει τον διάδοχο της F1

Σχετικά άρθρα

MSO McLaren F1 for sale (16)

Με την P1 να έχει κάνει sold out, η McLaren φέρεται να ετοιμάζει τον διάδοχο της F1. Το νέο μοντέλο θα είναι δημιουργία της McLaren Special Operations (MSO), θα είναι τριθέσιο, θα βγει σε μόλις 64 μονάδες στη παραγωγή και για την ώρα έχει την κωδική ονομασία BP23.

Αναμένεται στην αγορά το 2018 με τιμή περί τα 2 εκατομμύρια λίρες (2,4 εκατ. ευρώ) και μηχανικά θα φορά τον bitutbo V8 3,8-λίτρων κινητήρα της McLaren, απόδοσης άνω των 700 ίππων. Σε αντίθεση με την P1, δεν θα διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα άνω των 320 χλμ/ώρα. Η βρετανική εταιρία θα κάνει αλλαγές στο carbon monocoque σασί για να μπορεί να τοποθετήσει 1+2 καθίσματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο θα είναι το “πιο εκλεπτυσμένο που κατασκεύασε ποτέ, με το εσωτερικό του να μοιάζει με έργο τέχνης”. Φυσικά το σώμα θα είναι κατασκευασμένο από carbon.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...